Diensten

WinWin Administratie biedt alle administratieve diensten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij richten ons niet alleen op administratieve zaken, maar begeleiden en adviseren daarnaast ook starters en bedrijven met hun bedrijfsvoering.

Bedrijfsadministratie

Bij een bedrijf komt veel administratie kijken; van de regelmatig terugkerende btw-aangifte en loonadministratie tot jaarlijkse belastingaangifte. In overleg kunnen wij de diensten van u overnemen waar u zelf geen tijd of kennis van heeft. Door uw administratie aan ons uit te besteden komt u beter toe aan ondernemen en zorgen wij dat de cijfers tot in de puntjes verzorgd en kloppend zijn.

Belastingaangifte

Van btw-afdracht tot loonbelasting, winstbelastingen en alle mogelijke aftrekposten; WinWin Administratie verzorgt en optimaliseert binnen de geldende wet- en regelgeving uw aangifte zodat u nooit teveel belasting betaalt.

Ook voor particulieren

Wordt de jaarlijkse belastingaangifte voor u als particulier te lastig en onoverzichtelijk? Ook dan kunt u bij WinWin Administratie terecht. Voor een vast bedrag per aangifte weet u direct waar u aan toe bent zonder verrassingen achteraf.

Online boekhouden

Goed boekhouden vereist een goed boekhoudsysteem. Online zijn tal van mogelijkheden en boekhoudsystemen verkrijgbaar. WinWin Administratie helpt u kiezen voor het pakket dat het beste bij u past. Niet alleen zodat u zelf er zo weinig mogelijk omkijken naar hebt, maar ook dat uw klanten een goed opgestelde en overzichtelijke offerte en factuur ontvangen.

Startersbegeleiding

Als starter komt er een hoop op u af. Niet alleen het vinden van de eerste en vervolgopdrachten, maar ook alle administratieve rompslomp. Hoe richt ik mijn administratie goed in? Welke belastingvoordelen gelden voor mij? Hoe zit het met de maandelijkse btw-afdracht? En hoe maak ik een goed ondernemingsplan? Waar moet een offerte aan voldoen? Moet ik eerst een proforma sturen of kan ik meteen een factuur sturen? WinWin Administratie helpt u als startende ondernemer bij alle administratieve en ondernemersvraagstukken. Zodat u zich kunt richten op wat u het beste kunt: ondernemen!.

Bedrijfsbegeleiding

WinWin Administratie begeleidt ondernemers, van ZZP’ers tot (middel)grote bedrijven, hoe ze het beste hun administratie kunnen voeren. Wij verwerken niet alleen uw administratie, maar adviseren ook waar zaken beter kunnen, waar winst valt te behalen en hoe u bepaalde zaken het best kunt aanpakken. Wij geven u gevraagd en ongevraagd advies en geen enkele vraag is vreemd.